Projectontwikkelaars

Dé Eco-oplossing voor bouwprojecten die geld willen besparen

De vraag naar milieuvriendelijke bouwoplossingen die tegelijk de kosten terugdringen groeit sterk. Deze kachel beantwoordt die vraag. Maar de aan de CV gekoppelde houtkachel biedt meer voordelen. Hier staan ze op een rijtje:

  • Eco-verwarming. Overheden en investeerders eisen steeds vaker duurzame oplossingen. Terecht, want de komende generaties hebben recht op een leefbare wereld. Deze kachel past bij ieder bouwproject met een duurzame ambitie.
  • Reductie C0-2 belasting. Hout is geen fosielle brandstof, maar biomassa. Bij goed stookgedrag en gebruik van droog hout kan een grote Co-2 uitstoot reductie worden bereikt.
  • Besparing stookkosten. Nooit meer betalen voor hout en gas tegelijk. Met deze kachel is het of-of. Dat scheelt dus de helft aan kosten ten opzichte van dubbelop verwarmen.
  • Duurzame en kwaliteit. De kachel is gemaakt van extra dik plaatstaat. Alle naden zijn overlappend gelast. De constructie gaat daardoor erg lang mee.
  • Comfort voor de bewoners. Er zijn veel voordelen voor de eindgebruiker, maar de kern is meer comfort tegen minder kosten. Hierdoor neemt de waarde van het totale bouwproject toe, zonder dat de investeringen toenemen (in verhouding tot een normale haard of houtkachel).

 

Modellen, prijzen en demo-oplossingen

Op de pagina modellen en prijzen ziet u de consumentenprijzen. Om U op weg te helpen kunnen wij een werkende kachel in uw modelwoning plaatsen, eventueel met ‘bemanning’ op open dagen. De mogelijkheden nemen snel toe, dus neem vooral even contact op. Ik help U graag!

Voorbeeld van een project: Spa Hotel Perelik Palace in Bulgarije.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA