Particulieren

Een warm thuis, minder kosten en ‘plug and play’

De gezelligheid van een gewone haard met een veel hoger rendement. Dat is de kern. Gaat bij een conventioneel systeem 80% tot 85% van de warmte door de schoorsteen naar buiten, nu blijft het beschikbaar voor het verwarmen van de gehele woning. En ook belangrijk: geen aansluitsets of andere ingewikkelde dingen. Aansluiten en aanzetten. Alle voordelen op een rijtje:

  • Het hele huis blijft warm. Als U de houtkachel aanzet neemt hij de functie van de CV-ketel over. Overal waar de radiator open staat blijft het comfortabel warm.
  • Lagere stookkosten. Nooit meer betalen voor hout en gas tegelijk. Met deze kachel is het of-of. Dat scheelt dus aan kosten ten opzichte van dubbelop verwarmen.
  • Minder C0-2 uitstoot. Minder gas stoken is ook minder Co-2 uitstoot. Onze houtkachel biedt ook nog eens een extra hoog rendement op verbranding.
  • ‘Plug and play’. De vrijstaande kachel wordt helemaal compleet geleverd. Er is in principe geen enkel los onderdeel of aansluitset meer nodig. Aansluiten en aanzetten. Dat is het.
  • Zeer eenvoudige oplossing. Geen ingewikkelde schakelingen en/of electronica. Alle onderdelen zijn standaard te verkrijgen. Uw huidige systeem blijft volledig intact.
  • Duurzame kwaliteit. De kachel is gemaakt van extra dik plaatstaat. Alle naden zijn overlappend gelast. De constructie gaat daardoor erg lang mee.
  • Stoere, eerlijke vormgeving. Alle modellen hebben een functionele, bijna industriĆ«le vormgeving. Omdat gekunstelde vormelementen ontbreken past de kachel in vrijwel ieder interieur.

Modellen en prijzen

Op de pagina modellen en prijzen ziet u wat de mogelijkheden en kosten zijn, maar het aanbod ontwikkelt zich snel. Neem vooral contact op. Ik help U graag!

foto

KA10 Compact (2)